Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.890 Ft (3.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Baseus GA01 2xUSB HUB okostelefonhoz, billentyűzet és egér számára - fekete

4.890 Ft (3.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A mobiltelefonokhoz vezeték nélkül csatlakozik, billentyűzettel és egérrel irányíthatja, gyors és pontos, professzionális mobil játékokat, így egy lépéssel gyorsabb lehet, mint azok a játékosok, akik pusztán a képernyőn játszanak. Az érintőképernyő működésének szimulációja, nagyszerű segítő a kevésbé tapasztalt játékosok számára, nem akad fent a játékplatform általi szűrésen, nem kell aggódni az account zárolása miatt. Univerzális az iOS és az Android platformjaihoz is használható. Innovatív PC irodai üzemmód, kompatibilis az iOS13 / Pad operációs rendszerrel. Csatlakoztassa a telefont vezeték nélküli 4.0 protokoll duális USB interfészen keresztül a billentyűzethez és az egérhez való csatlakozáshoz, és azonnal élvezheti a játékot. Mágneses mobiltelefon-tartó, egyszerű és hordozható. Több billentyűs átváltás: A beviteli parancs rögzítésével az egyes funkciók egyszerre többgombos megnyomásával valósíthatók meg, így mindig egy lépéssel gyorsabb lehet, mint a többi játékos a heves harcban. Egér pálya optimalizálása: Az egér pályájának optimalizálása magas szintű térképezési technológiával. Többpontos megjelenítés késedelem nélkül, és a felvétel stabilabb.

Az új élmények és a játékban rejlő új lehetőségek felfedezésére a modern Baseus GAMO GA01 állvány készült . Kiegészíti és kiterjeszti telefonját. Ennek köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztathat egeret és billentyűzetet okostelefonjához, hogy gyors, precíz és professzionális játékokat élvezhessen. Egy lépéssel a többi játékos előtt jársz, akik hagyományos játékberendezéseket használnak. 

Műszaki leírás:

 • Név: GAMO mobiljáték-adapter GA01
 • Modell: GMGA01-01
 • Anyaga: PC + szilikon
 • USB Type C csatlakozó a beépített akkumulátor töltéséhez
 • 2x USB csatlakozó a billentyűzet és az egér csatlakoztatásához
 • Bluetooth verzió: 4.0
 • Vezeték nélküli jel hatótávolsága: 5m
 • Bemeneti áram: DC 5V / 1A
 • Méretek: 91mm x 31mm x 16mm
 • Mágneses alap méretei: 49mm x 52mm x 9mm

Miért van szüksége erre a modulra?

Minden lövöldözős rajongó tudja, hogy a töltőkábellel bedugva nem kényelmes játszani, ha két kézzel kell tartani a telefont. A pontosabb célzáshoz és lövöldözéshez egy kütyü készült, amivel könnyebben nyerhetsz. Szüksége van rá, hogy mások előtt járjon, és jobb eredményeket érjen el a piac legnépszerűbb játékaiban – a hardver 99%-kal kompatibilis. Nem kell attól tartania, hogy a fiókzár vagy az eszköz lefagy, amikor a legkevésbé számít rá. 

Ez tényleg ilyen egyszerű. 

A Baseus tartozéknak még egy előnye van a többi ilyen típusú termékkel szemben: egy lépés elég ahhoz, hogy csatlakoztassa őket az egérhez és aktiválja őket. 

Kinek?

 • Az állványt minden képzettségi szintű felhasználónak ajánljuk, különösen a kezdőknek. Android telefonokkal és iPhone okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. 
 • A Baseus GAMO GA01-et nem csak a játékosok használhatják, hanem üzleti céllal utazó vagy más körülmények között dolgozó emberek is, akik a telefont számítógépként szeretnék használni. 
 • Egy gombbal lehet a készüléket irodai üzemmódba kapcsolni, egérrel működtetve.

Kényelmes készlet játékosok számára 

A Bluetooth 4.0 vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a dupla USB interfész segítségével stabil játékot és gyors válaszidőt tesz lehetővé a parancsokra. 

A készülék működtetéséhez olyan alkalmazásra van szükség, amelyet legálisan letölthet az App Store vagy a Google Play áruházból. Választhat a kínai és az angol nyelv közül, valamint a beállítások tetszőleges konfigurálásának és a műszaki támogatás elérésének lehetősége. 

Paraméterek

Szín  
Kompatibilis telefon típusa Univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották