Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baseus

Ragaszkodva a tervezési innovációhoz

 

A CU által 2011-ben alapított Baseus egy fogyasztói elektronikai márka a  Shenzhen Besing Technology Co., Limited vállalatnál, amely integrálja a kutatást és fejlesztést, a tervezést, a gyártást és az értékesítést. A Baseus leegyszerűsödik a „Base on user” márkanévből, amely azt jelenti, hogy a márka ragaszkodik a gondolkodáshoz a felhasználók szemszögéből, és a termékeket magas esztétikai és gyakorlati értékkel tervezték.

A 8 éves növekedés lehetővé tette a Baseus számára, hogy a kínai szórakoztatóelektronikai ipar vezető vállalkozásává váljon, és mindig betartotta a tervezési innováció és a gyakorlati esztétika tervezési filozófiáját, az új technológiára és a környezetbarát anyagokra összpontosítva, miközben a divatelemeket beépítette a termékbe

Műszaki és minőségi stabilitás

Az innovációs képesség mellett a Baseus a műszaki és minőségi erőfeszítésekre is összpontosít, kiváló technikai partnereket keres a különböző területeken, és együtt versenyképesebb termékeket fejleszt.

2019-ben létrehozták a Baseus Laboratóriumot, amelyben 35 professzionális minőségű mérnök műszaki támogatást nyújt. A Baseus minden egyes termékén átesik a Baseus Laboratory minőségellenőrzésén, mielőtt a piacra kerül, annak biztosítása érdekében, hogy a termék kiváló teljesítményt tudjon fenntartani különféle felhasználási környezetekben.

Ugyanakkor a termékek zavartalan értékesítésének biztosítása érdekében a világ minden részén elvégeztük a lokalizációs tanúsítást különböző termékek számára különböző országokban annak biztosítása érdekében, hogy a termékek minősége minden országban sikeresen megfeleljen a teszteknek. a világ.

Gazdagítsa az emberek életét a szórakoztató elektronikával

 • A Baseus alapításának kezdetén a legtöbb termék mobiltelefon tartozék volt. A piac fokozatos bővülésével és a termékek iteratív frissítésével azonban az eredeti egyszerű termékeket nehéz kielégíteni a hatalmas számú felhasználó igényeinek, és az időben történő átalakulás küszöbön áll. 2019-ben a Baseus belépett az Era 3.0-ba, és új termékvonalakat kezdett el tervezni, hogy diverzifikált fejlesztési modellt nyisson.

  Jelenleg a Baseus 11 komplett termékcsaládot hozott létre. Az egyik Baseus a központ, emellett számos termékkategóriát fejleszt és gyárt, mint például a Baseus Gam o , a Baseus Audio , a Baseus Lighting, a Baseus Automotive  és a Baseus Home Appliance  , hogy folyamatosan kielégítse az ügyfelek intelligens termékek iránti igényét.

  Márka zászlóshajó üzletek

  Miközben folyamatosan bővítik az online értékesítési csatornákat, az offline zászlóshajó-üzletek is készülnek. 2011-ben megnyílt az első Baseus zászlóshajóüzlet Kantonban.

  Az elülső bolt emblémájától a belső elrendezésig az általános stílus egyszerű és stílusos. A kiváló minőségű termékek, a kiváló terméktervezés és a jó tapasztalat népszerűvé teszi a Baseust a felhasználók körében.

  Az elmúlt évben a zászlóshajó üzlet Pekingben, Kantonban és Sencsenben elterjedt. A lendületes lendület lehetővé tette a vállalat számára, hogy gyorsan terjessze termékeit a hazai és a külföldi piacokra. A Baseus számos felhasználó kedvence lett, és a nagy áruházak itthon és külföldön is örömmel fogadják.

  Baseus zászlóshajó üzletek a világon

2017 novemberében a Baseus a világ több mint 180 országát és régióját lefedte 600 globális fizikai áruház révén, és ezek között a globális zászlóshajó üzletek száma meghaladta a 100-at. A jövőben ez a szám tovább bővül, 2022-ig , várhatóan több mint 1000 üzletet fog elérni.

 

Sokszínűbb, okosabb és fiatalabb

Most ez az 1 + C korszaka a Baseus számára. Ragaszkodunk egy Baseushoz, mint központhoz, és több kategóriát fejlesztünk ki annak érdekében, hogy folyamatosan megfeleljünk a felhasználók igényeinek a különböző intelligens forgatókönyvekben. 

baseus world

 
 
Szín
Gyártó
Ár
-
Rendezés: