Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Billfodl Seed Phrase Holder
38.590 Ft (30.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Billfodl Seed Phrase Holder

38.590 Ft (30.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség 4-6 munkanap
Gyártói cikkszám: BIL-1
Átlagos értékelés: Értékeld Te először!
Gyártó:

Leírás

Leírás

A Billfodl a legbiztonságosabb módja kriptopénztárca biztonsági másolatának offline tárolásának, biztonságban a hackerek ellen. Karakterlapkák véletlenszerű halmazának használatával újra létrehozhatja a helyreállítási kifejezést az acélegységben, így szinte elpusztíthatatlan biztonsági másolatot hoz létre. A legjobban a Crypto pénztárcákkal működik, mint például a Ledger és a Trezor.

  • Tűzálló: Úgy kovácsolták, hogy az átlagos háztűz több mint kétszeresét viselje el
  • Vízálló: A tengeri minőségű 316-os rozsdamentes acél azt jelenti, hogy soha nem rozsdásodik
  • Ütésálló: Az 1 000 000 voltos ütésállóság komoly védelmet jelent
  • Hacker Proof: A magok és a kulcsok teljesen offline állapotban maradnak, így egyetlen hacker sem érhet hozzád
  • Te Proof: Egy darab papírral ellentétben soha nem dobja el véletlenül a Billfodl-ját

Pénztárca ikonra

Univerzális kompatibilitás

A Billfodl a piacon lévő összes hardver- és szoftvertárcával kompatibilis. Támogatja a 12, 18 vagy 24 szóból álló BIP39 magokat – az érmétől függetlenül.

Fogaskerek ikon

Egyszerű beállítás

Készítsen biztonsági másolatot a helyreállítási magról, és kevesebb mint 10 percen belül készen áll a használatra. A „bélyegzés nem szükséges” módszerünk gyors biztonsági mentést jelent a biztonság feláldozása nélkül.

Csempe ikonra

Lézergravírozott csempe

Mivel lapjaink lézergravírozottak, ez azt jelenti, hogy a helyreállítási magot olyan karakterekre helyezzük, amelyek tartósan beleégetve a rozsdamentes acélba, amelyre gravírozták.

Lézer ikonra

Lézerrel vágott alváz

A fő egység lézeres vágású, ami azt jelenti, hogy a többi hasonló termékkel ellentétben a csempék mindig pontosan ugyanúgy illeszkednek, így könnyebben rakhatók, és nagyobb valószínűséggel megtartják szerkezetüket tűz esetén is.

Hogyan kell használni a Billfodlt? Hogyan állítod be a pénztárcáddal?
Minden Billfodl csomag tartalmazza a fő acél egységet vagy alvázat és egy több mint 300 karakterlapkát tartalmazó készletet. Miután megkapta a 12 vagy 24 szavas helyreállítási kifejezést (más néven helyreállítási mag, kezdő kifejezés vagy mnemonikus kifejezés), megnyitja a Billfodl-t és a mellékelt karakterlapkák csomagját, és kiírja mindegyik első négy betűjét. szót, és csúsztassa be őket a főegységbe. A Billfodl főegységén minden nyílás felett címkék találhatók, így tudhatja, hogy a mag melyik szava hova kerül.
Csak 96 karakter támogatását látom; mi van, ha az egyik szavam 4 karakternél hosszabb?
Ne aggódj! A vetőmagot továbbra is biztonságosan tárolhatja a Billfodl-on. A helyreállítási magok működése olyan, hogy csak az első 4 betűre van szüksége a magban lévő egyes szavaknak. Például, ha a magon a következő szavak szerepelnének: witch collapse gyakorlat feed shame open despair creek road again ice lease Akkor a következőképpen rendezné el a lapjait: witc coll prac feed sham open desp cree road agai ice leas Ha valaha szüksége lesz visszaállíthatja személyes adatait, csak az első négy betűt kell beírnia bármely nagyobb titkosítási pénztárcába (MyCelium, Jaxx, Ledger, Trezor stb.).
A Billfodl minden kulcstípust támogat?
Valóban így van! Csak egy termékünk van, és azt úgy tervezték, hogy támogassa az összes privát kulcstípust: hexadecimális, alfanumerikus (Wallet import formátum), valamint 12, 18 és 24 szavas kezdő kifejezéseket. Úgy terveztük, hogy ügyfeleink ne okozzanak zavart. Nem számít, milyen kulcsot vagy jelszót tárol.
Jobb Billfodl, mint egy papírpénztárca?
A papírpénztárca egyik fő hátránya a gyenge élettartam. A tinta nedvességben futhat, a papír vízben oldódik, és hosszabb távon a papír lebomlik. A Billfodl kiváló minőségű építőanyagainak köszönhetően biztos lehet benne, hogy személyes adatai és titkosítási kulcsai biztonságban vannak az elemektől és magától az időtől. Ezenkívül a papírpénztárcákat harmadik féltől származó ügynökök állítják elő, így amíg nem megy visszaszerezni az érméket, soha nem tudhatja, hogy biztonságosak-e. A Billfodl kiküszöböli ezt a biztonsági gyenge pontot azáltal, hogy lehetővé teszi az offline tárhely önálló létrehozását anélkül, hogy megbízna egy harmadik félben, hogy ne lopja el az Ön érméit.
Mi történik, ha a Billfodl-omat elveszik vagy ellopják?
Ha a Billfodl-je elveszett vagy ellopták, AZONNAL helyezze át az összes kriptográfiai adatait egy új címre, amely teljesen más alapkulcsot vagy privát kulcsot használ. Ha a Billfodl-t használja a kezdőszavak tárolására, javasoljuk, hogy használjon jelmondatot (néha „25. szónak is nevezik”), hogy ha valaki megtalálja a Billfodl-t, akkor is rendelkezzen bizonyos védelemmel (további információért lásd a legjobb gyakorlatokat). Ez a legtöbb hardveres pénztárcán megtehető.
 
Hogyan állíthatom vissza a Billfodl által védett adatokat?
A letöltéshez egyszerűen nyisson meg egy olyan bitcoin pénztárcát, amely támogatja a Seed Phrase importálást, például egy másik Trezor vagy Ledger, GreenAddress vagy Mycelium sok más mellett. Ismét NINCS SIEGYEN. Pénzei biztonságban vannak a blokkláncon. Kérjük, szánjon időt annak megvizsgálására, hogyan teheti ezt meg kedvenc pénztárcájával. Noha a pontos folyamat minden pénztárcánál eltérő, a legtöbb rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a kezdőszavak bevitelét. Mint mindig, ha bármilyen kérdése van, mindig készséggel állunk rendelkezésére a support@billfodl.com címen.
Használhatom a Billfodlt Ledger vagy Trezor hardvertárca helyett?
TL;DR – Kérem, ne. Míg hardveres pénztárca helyett használhatja a Billfodlt új hidegpénztárcák létrehozásával és a privát kulcsok Billfodlba való betöltésével, a gyakorlatban ez nem a legjobb módja a Billfodl használatának, és ha bármilyen gyakorisággal tranzakciót végezne, ez a módszer nagyon nehézkessé válna. Ehelyett a Billfodl a hardveres pénztárcáját hivatott kiegészíteni azáltal, hogy lehetővé teszi a kezdőszavak olyan elpusztíthatatlan és biztonságos tárolását a felhasználói hibától, mint ahogyan azt elképzeljük.

Műszaki adatok:

Egység mérete

104 mm x 58 mm x 5 mm (4,1 x 2,3 x 0,2 hüvelyk)

Súly

0,4 kg (14 uncia)

Doboz mérete

170 mm x 120 mm x 15 mm (6,7 x 4,7 x 0,6 hüvelyk)

Anyagok

316 tengeri minőségű rozsdamentes acél

Alkatrészek

Lézerrel vágott rozsdamentes acél alváz; Rozsdamentes acél lézergravírozott csempe

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották