Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BiOBUDDi

A világ első környezetbarát bio építőblokkjai gyerekeknek!

A BiOBUDDi cég elkötelezte magát egy jobb és élhetőbb jövő felépítése mellett, ezért olyan játékokat fejleszt és készít, amelyek nem károsítják a környezetet, biztonságosak, újrahasznosíthatók, és mindezek mellett szórakoztatva fejlesztik a gyerekek motorikus képességeit és kreativitását.

Az építőelemek gyártásához, valamint a csomagoláshoz használt műanyag zacskók előállításához természetes alapanyagokat használnak (mint pl. a cukornádból nyert bio-etanol). Az új és környezetbarát alapanyagnak a kifejlesztése 5 évet vett igénybe, de a kitartó munka és a folyamatos kísérletezés végül 2017-ben meghozta gyümölcsét. A BiOBUDDi cég szabadalmaztatta az új alapanyagot és azóta számos témakörben jelentette meg termékeit, mint pl.: Angry Birds, Snoopy, Animal Planet, Farm, Dinoszauruszok, Vadvilág, Power Rockers, Városi élet, Oktató, Pixel alkotás, Bumba, BiBa tanya, stb.

Az építőelemek - amellett, hogy környezetbarát anyagokból készülnek - kellemes tapintásúak, vidám és szép színekben pompáznak, valamint a rajtuk lévő változatos minták nyomtatással kerülnek az építőelemekre, ezért vízállók, így akár a fürdőkádban, vagy egy tóparton is remek szórakozást nyújthatnak a gyerekeknek.

A BiOBUDDi cég figyelt arra is, hogy a termékek dobozai is környezetsemlegesek legyenek. A kartonok FSC besorolással rendelkeznek. Ezen felül a dobozok nem csak a szállításban kapnak szerepet, hanem a rajtuk lévő képeket, vagy memóriakártyákat a perforáció mentén kivágva kiegészítőket, vagy további szórakozási lehetőségeket kapunk.

A BiOBUDDi termékeket Hollandiában tervezik és gyártják, így biztosítva a magas szintű minőségi követelményeket és a környezet védelmét.

„Az a jövőképünk, hogy építsünk egy jobb holnapot, és küldetésünk, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek biztonságosak és nem károsítják a környezetet, amelyben élünk!”

BiOBUDDi bio gyártási folyamat

Szín
Gyártó
Ár
-
Rendezés: