Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ügyfélszolgálatunk 2024.09.03.-ig kizárólag e-mailben érhető el.
Ügyfélszolgálatunk 2024.09.03.-ig kizárólag e-mailben érhető el.
DDPAI Ranger motoros kamera
80.890 Ft (63.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DDPAI Ranger motoros kamera

80.890 Ft (63.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

DDPAI Ranger videórögzítő

A DDPAI Ranger egy motorkerékpárokhoz készült videorögzítő. Ez egy sokoldalú eszköz, amely fejlett megoldásokat használ, hogy kivételes képminőséget és rengeteg lovaglási adatot kínáljon. A 4K felbontásban 30 képkocka/mp sebességgel vagy 2K felbontásban 60 képkocka/mp sebességgel, szuperszéles, 150°-os látómezővel, kompromisszumok nélküli pontosságot biztosít, míg az olyan innovatív technológiák, mint a D-Flow stabilizáló algoritmus, még a legigényesebb útvonalakon is egyenletes képeket biztosítanak.

Elképesztő képminőség

A DDPAI Ranger videorögzítő képminősége kategóriájában a szabványokat határozza meg. Az eszköz 4K felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességű rögzítést tesz lehetővé, garantálva a hihetetlen tisztaságot és a részletek mélységét, ami felbecsülhetetlen értékű az úti események elemzéséhez és az út szépségének megcsodálásához. A szuperszéles, 150°-os betekintési szög teljesebb képet nyit a vezető számára, széles perspektívát rögzítve a környezetből anélkül, hogy a fényképezőgépet gyakran át kellene helyezni.

Egyenletes képminőség éjszaka

A DDPAI Ranger éjszaka sem veszíti el funkcionalitását a fejlett NightVIS rendszernek köszönhetően. A technológia a mesterséges intelligencia és a speciális képérzékelőkben rejlő lehetőségeket kihasználva minimális megvilágítás mellett is tiszta felvételeket tesz lehetővé. Az éjszakai látás nemcsak a biztonság szempontjából kulcsfontosságú, hanem lehetővé teszi olyan egyedi pillanatok megörökítését is, amikor a város fényei visszaverődnek a nedves járdáról, és az elhaladó járművek fényei a vizuális benyomások színes szalagját keltik. Ennek eredményeként a DDPAI Ranger éjjel-nappal készen áll a képek rögzítésére, akár erős napfényben, akár sötétben.

Több adat minden útvonalról

A Ranger videorögzítő egyedülálló a fejlett analitikai funkcióival. A GPS, a barométer, a magnetométer és más érzékelők fontos adatokat gyűjtenek, például sebességet, irányt, lejtőt, így a készülék minden út adatközpontjává válik. Az útvonal, a terepviszonyok, valamint az utazás során elégetett kalóriák elemzésének képessége egyedülálló értéket jelent a fizikai aktivitást kedvelők és az utazásaikat részletesen dokumentálni kívánók számára.

Adattárolás a készülék memóriájában

A DDPAI Rangert fejlett adattároló rendszere jellemzi. A 128 GB-os beépített EMMC memóriával elegendő hely áll rendelkezésére nagy felbontású felvételek készítéséhez anélkül, hogy aggódnia kellene a gyors helyveszteség miatt. Az EMMC technológia megbízhatósága és rögzítési sebessége biztosítja, hogy minden fontos pillanatot maximális hatékonysággal rögzítsenek, az útvonal- és mozgásadatokat pedig mindig biztonságosan tárolják és készen állják az áttekintésre.

Stabil képek minden körülmények között

A Ranger még a legdinamikusabb képeken is nyugalmat hoz a D-Flow hármas stabilizációs technológiájával, amely csökkenti a remegést és javítja a felvételek egyenletességét. A Horizon Steady funkció a válasz a fényképezőgép bemozdulásának problémájára – a terep egyenetlenségeitől függetlenül biztosítja a képstabilizálást, míg a Torzításkorrekció automatikusan korrigálja az objektív torzítását, megőrizve a jelenet valósághű képét.

Rugalmasság és hosszú működési idő

A Ranger nem csak a kültéri körülményeknek ellenáll IP67-es minősítésének köszönhetően, hanem robusztusságot is kínál termikus és mechanikai ellenállásának köszönhetően. A robusztus kialakítás és a 7H lencsekeménység minden helyzetben megbízhatóságot biztosít. Ezen kívül az akár 1,5 órás működési idő egyetlen töltéssel, valamint a töltés közbeni videórögzítés lehetősége a DDPAI Rangert rendkívül praktikus eszközzé teszi a hosszabb ideig úton lévő felhasználók számára.

Intuitív kezelés és zökkenőmentes csatlakoztathatóság

A DDPAI Ranger egyszerű kezelést kínál a kicsi, de tiszta, 1,3 hüvelykes képernyőn keresztül. Az intuitív navigáció és az olyan funkciók, mint az Auto Vlog, megkönnyítik a felvételek kezelését és szerkesztését. Az integrált Wi-Fi és Bluetooth lehetővé teszi a gyors csatlakozást egy mobilalkalmazáshoz, ami viszont lehetővé teszi a felvételek egyszerű elérését és megosztását, így felbecsülhetetlen értékű eszköz lehet mindazok számára, akik egyszerűen szeretnék kezelni és megosztani felvételeiket másokkal.

A doboz tartalma:

  • Ranger videórögzítő
  • Adapter két bilinccsel
  • Tápkábel
  • Kamera tartó
  • Csavar
  • 3 m-es ragasztó
  • Gyors üzembe helyezési útmutató
  • Használati utasítás

Műszaki adatok:

Gyártó DDPAI
Modell Ranger
Videó felbontás: 4K (16:9): 3840x2160 30 képkocka/mp sebességgel ; 2K (16:9): 2560x1440 60 képkocka/mp sebességgel ; 2K (4:3): 1920x1440 60 fps-nél; 2K (4:3): 1920x1440 30 képkocka/mp sebességgel ; 1080p (16:9): 1920x1080 30 képkocka/mp sebességgel
Memória: 128 GB beépített EMMC
Az objektív rekesznyílása: F1.6
Látómező: 150° Szuperszéles szög
Speciális képjavítás: D-AI Intelligens képjavítás
Képernyő: 1,3 hüvelyk
Érzékelők: GPS, G-szenzor, magnetométer, barométer
Adat: Beépített GPS, barométer/magnetométer/inerciális navigációs rendszer; Elemzi az irányt, a sebességet, a megtett távolságot, a légnyomást, a G-értéket, a dőlésszögeket, a dőlést, a kalóriákat és egyéb gazdag lovaglási adatokat; Támogatja a fejlett video/SR adatgyűjtő rendszert az egykattintásos generáláshoz és megosztáshoz/grafikus pályaadatok/3D útvonalvideók megosztásához, lovaglási adatok megosztásához.
Anti-shock technológia: D-Flow stabilizáló algoritmus, Horizon Steady, Torzításkorrekció.
Védelem a külső elemek ellen: IP67
Elem élettartam: 1,5 óra (támogatja a folyamatos használatot, miközben csatlakoztatva van a hálózathoz)
A lencse védelmi erőssége: 7H (Mohs keménységi skála)
Adatok elemzése: Automatikus vlog, dátum, színes vezetési útvonalak.
Üzemi hőmérséklet: -20-45°C

Paraméterek

Szín  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották