Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Deerma ST636W párásító (bontott, használt)
20.190 Ft
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
26%
Menny.:db

Deerma ST636W párásító (bontott, használt)

20.190 Ft
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
26%
Menny.:db

Leírás

Bontott, használt. 14 napon belül visszaküldött termék

Deerma ST636W légnedvesítő

Vigyázzon saját és szerettei egészségére. A könnyen használható Deerma ST636W légpárásító UV-fénnyel sterilizáló funkciót kínál, amely a baktériumok 99,9%-át eltávolítja. A többlépcsős szűrőrendszer biztosítja a hatékony tisztítást. A speciális Baby alvó üzemmód a kisgyermekes otthonok számára is tökéletessé teszi a készüléket. A digitális kijelző megkönnyíti a párásító használatát, 4,5 literes kapacitása pedig akár több órás folyamatos működést tesz lehetővé.

Tökéletesen tisztított víz

A csapvíz sok szabad szemmel láthatatlan baktériumot tartalmaz, amelyek károsak lehetnek az egészségre. Az ST636W párásító ezért belső UV-C sterilizáló területtel van felszerelve. A rajta átfolyó folyadékot azonnal és alaposan megtisztítják, majd finom köd formájában kipermetezik. Ennek köszönhetően Ön és családja optimálisan nedves, egészségbarát levegőt élvezhet.

Egy szempillantás alatt megbirkózik a baktériumokkal

A 253,7 nm hullámhosszú UV-C fény biztosítja a megbízható sterilizálást. Lehetővé teszi a közönséges baktériumok akár 99,9%-ának eltávolítását. Jól megbirkózik többek között a staphylococcusokkal és az e. coli-val. A párásító 2 fokozatú szűrőrendszerrel is fel van szerelve, mely egy hálószűrőből és egy aktív szénszűrőből áll. Hatékonyan felszívja a hajat, port és egyéb szennyeződéseket.

Intelligensen tartja a jelzett páratartalmat

A Deerma párásító képes intelligensen a megfelelő szinten tartani a helyiség levegő páratartalmát. Állítson be bármilyen értéket 45% és 90% között, és tökéletes környezetet biztosít a munkához vagy a pihenéshez. A készülék folyamatosan a környezeti viszonyokhoz igazítja a kipermetezett köd mennyiségét.

A legkisebbek és szüleik számára készült

A baba alvó üzemmódot a Deerma termékek legigényesebb felhasználóira való tekintettel készítettük el. Csak egy gombnyomással aktiválja az UV-fény sterilizálást, és állítsa be az állandó páratartalmat 65%-ra, így optimális feltételeket teremt a kisgyermekek és szüleik számára.

Mondjon búcsút a bosszantó zajoknak

Mitől lehet még egy párásító olyan jól használható kisgyermekes otthonokban? Rendkívül csendes működése! A készülék hangszintje nem haladja meg a 36,5 dB-t. Így csendben olvashat könyvet vagy dolgozhat, miközben gyermeke mélyen alszik. A zavaró zaj nem zavarja meg nyugalmát.

Gondoskodjon otthona optimális párásításáról

A készülék akár 280 ml/h frekvenciájú ködöt generál, speciális kialakítású fúvókája pedig 360°-ban forog, így egyenletesen párásítja a helyiség levegőjét. A Deerma ST636W pillanatok alatt elkezdi feltölteni a helyiséget 1-5 mikronos cseppekkel.

Állítsa be a párásító működését igényeinek megfelelően

Ön dönti el, hogyan működik a párásító. Az ST636W 3 fokozatú ködmennyiséget támogat, így működését igényeinek és szobakörülményeinek megfelelően állíthatja be. Van egy speciális időzítő is, amellyel beállíthatja, hogy a készülék egy bizonyos idő elteltével, maximum 12 óra elteltével automatikusan kikapcsoljon.

Tágas tartály - kényelmes vízutántöltés

Többé nem kell szétszerelnie vagy cipelnie a párásítót a tartály feltöltéséhez. Csak nyissa ki a fedelet, és öntsön rá megfelelő mennyiségű vizet. Ki sem kell kapcsolni a készüléket! Elbúcsúzhat attól is, hogy túl gyakran kell utántöltenie a tartályt. A 4,5 literes űrtartalmú párásító egy töltéssel akár 16 órán át is működik.

Egyszerű kezelés a digitális kijelzőn keresztül

Az áttekinthető, 4 gombos digitális kijelző kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz és a párásító összes funkciójához. Segítségével gyorsan és kényelmesen ellenőrizheti a helyiség aktuális páratartalmát, kiválaszthatja a páramennyiség 3 fokozatának egyikét, be- vagy kikapcsolhatja a baba alvási módot, beállíthat időzítőt vagy aktiválhatja az állandó párásítást. Ha szükséges, a bekapcsológomb lenyomásával és nyomva tartásával is kikapcsolhatja a képernyőt.

Extra kényelmi szolgáltatások kifejezetten az Ön számára

A párásító nagyszerű lehetőségei kéz a kézben járnak kis méretével. A készülék nem foglal túl sok helyet az asztalon, a polcon vagy a konyhapulton. A termék karbantartása is rendkívül egyszerű. A víztartály tisztításához egyszerűen távolítsa el a felső fedelet, amelyet a beépített fogantyú megkönnyít. Egy további illóolaj-tartály lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget kellemes illattal töltse meg. A szűrőelemek folyó víz alatt moshatók, így meghosszabbítható az élettartamuk.

Műszaki leírás:

  • Gyártó: Deerma
  • Deerma párásító
  • Modell: DEM-ST636W
  • Üzemi feszültség220-240 V ~ 50-60 Hz
  • Erő: 28 W.
  • A hangerő szintje: ≤36,5 dB
  • Kapacitás: 4,5 l
  • Méretek: 277 x 156 x 270 mm

Paraméterek

Szín  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották