Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Sonoff T2EU1C-RF 1 csatornás Touch Light Switch 433Mhz Wireless RF fali kapcsoló
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sonoff T2EU1C-RF 1 csatornás Touch Light Switch 433Mhz Wireless RF fali kapcsoló

2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Sonoff termékei intelligens otthonná alakítják át normál otthonát, amelyet az internethez csatlakoztatott okostelefonon keresztül vezérelhet!

A Sonoff T2EU2C-RF egy érintésérzékeny fénykapcsoló, vezeték nélkül vezérelhető Wi-Fi-n keresztül és külön távirányítóval. Lehetővé teszi a lámpa egyéni be- és kikapcsolását, valamint a lámpák munkarendjének beállítását. A kapcsolót az eWeLink alkalmazáson keresztül kell vezérelni, amelyet telepíteni kell a telefonra. 

Kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant, az IFTTT és a Google Nest eszközökkel.

A kapcsolót elegáns kivitelezés jellemzi. Az RF sorozat tapintható mezőkkel rendelkezik, és az egész előlapot edzett üveg borítja, amely ellenáll a karcolásoknak és nehezebb törni. Az érintőmezők meg vannak világítva, így könnyebb megtalálni őket sötétben.

Ez a kapcsoló vezeték nélküli vezérlésre képes Wi-Fi-n keresztül. A két érintőgombnak köszönhetően hagyományos kapcsolóként is használható. Az eWeLink alkalmazást távirányításra használják, amely elérhető Android és iOS rendszerekkel rendelkező telefonokhoz. Az AWS felhőben található, így a készülék a világ bármely pontjáról vezérelhető. Kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistatnt és a Google Nest termékekkel, így hangutasításokkal vezérelhető.

Műszaki leírás:

 • Típus: T2EU2C-RF
 • Anyag: PC, edzett üveg
 • Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz
 • Méretek: 86 mm x 86 mm x 9 mm
 • Súly: 80g
 • Távirányító hatótávolsága: akár 50 m
 • Tápellátás: 2x 3V CR2032 elem
 • Kompatibilitás: Google Nest, Google Assistant, Amazon Alexa
 • Szerelés 3M ragasztószalaggal

A legfontosabb jellemzők:

 • Távolról vezérelheti az eszközöket telefonról és dedikált távirányítóval
 • Eszközök engedélyezése / letiltása az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével
 • A tapintható vezérlőgombok kényelmes kezelést biztosítanak
 • Állítson be egy adott időpontot az eszközök be- és kikapcsolásához
 • Személyre szabhatja a Sonoff eszközök egy csoportját, hogy egy érintéssel be- és kikapcsolhassa
 • Irányítsa az eszközt családjával az eszköz megosztásával
 • Az eszköz állapotának valós idejű szinkronizálása a telefonnal
 • Az IFTTT szolgáltatás egy sor műveletet indít el

Elemmel működő

A kapcsolót nem kell az elektromos áramkörhöz csatlakoztatni. Két 3 V -os elem elegendő a tápellátáshoz, és az összeszerelés ragasztószalaggal vagy felfüggesztéssel történik.

Az alkalmazás egyszerű vezérlése a telefonon

Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a megfelelő gombra az eWeLink alkalmazásban, és a jelzőfény automatikusan felgyullad. Ha csatlakoztatja a készüléket a hálózathoz, az állapot szinkronizálása azonnal megtörténik. Mindig naprakész információval rendelkezik a kapcsoló működéséről. Kényelmesen szabályozhatja világítását a világ bármely pontjáról.

Közös ellenőrzés

Ossza meg az irányítást a háztartás minden tagjával. A készüléket bárkihez hozzárendelheti a házban, akinek saját okostelefonja van.

Tele van a kezed? Hangvezérléssel vezérelheti a fényt

A Google Home vagy az Amazon Alexa hangsegédeket használja otthon? Nagyszerű! Mostantól hangvezérléssel vezérelheti a fényt. Mondja ki, melyik lámpát kell kikapcsolni, vagy bekapcsolni, és az asszisztens automatikusan megteszi.

Állítsa be saját cselekvési forgatókönyveit

Bizonyos időpontokban automatikusan bekapcsolhatja a fényt. Az IFTTT -vel való kompatibilitásnak köszönhetően beállíthatja, hogy a lámpa naplemente után felgyúljon, és reggel kialszik napkelte után.

Elegáns megjelenés és masszív felépítés

A kapcsoló ellenáll a nedvességnek és a tűznek, és könnyen tisztítható. Az edzett üveggel borított panel ellenáll a sérüléseknek és nagyon elegánsnak tűnik. Ez nem csak egy elektronikus eszköz, hanem az okos otthon dísze is.

Világító gombok

Könnyen megtalálhatja a kapcsolót sötétben. A panel egyes gombjai lágy kék fénnyel világítanak, ami megkönnyíti éjszakai megtalálását.

Sonoff okos otthon mindenki számára. Néhány egyszerűen konfigurálható eszközzel megváltoztathatja lakóhelyét egy modern otthonná, amelyet a telefon egy alkalmazása vezérel!

Paraméterek

Szín  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották