Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MAGYAROK!
28.290 Ft (22.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tefal VÍZFORRALÓ DIGITAL DISPLAY KO851830

28.290 Ft (22.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Gyártói cikkszám: KO851830
Átlagos értékelés: Értékeld Te először!
Gyártó:

Leírás

Kapcsolja be világát egyetlen nyomógomb megnyomásával - és tartsa ellenőrzése alatt a tea hőmérsékletét.

Tegye egyszerűbbé a napi rutinfeladatait ezzel az intuitív vízforralóval, amely nem csupán szép, de rendkívül praktikus is. A Tefal vízforralóval forró italait ideális hőmérsékletük mellett ízlelgetheti, a jól áttekinthető, aktuális hőmérsékletet mutató digitális kijelzőnek köszönhetően, amelyen öt hőfok állítható be. A praktikus funkcióknak és az egyszerű, mégis modern formatervnek köszönhetően a kiváló forró italok csupán egy karnyújtásnyira vannak.

Kiválóan áttekinthető digitális kijelző

 • A kiváló formaterv minimalista és könnyen tisztítható digitális kijelzővel van felszerelve, amelyen a víz hőmérséklete valós időben olvasható le. A vízforraló testébe integrált kijelző a modern és szofisztikált, esztétikus külső érdekében. 

Választható 5 hőmérséklet fokozat

 • Élvezze kedvenc forró italait pontosan a saját ízlése szerint: a hőmérséklet intuitív elektronikus kiválasztásának köszönhetően, öt választható hőmérséklet fokozattal, amely tökéletesen megfelel az ízlésének és igényeinek: 40 °C / 70 °C / 80 °C / 90 °C / 100 °C. 

1,7 l kapacitás, akár 7 csésze ital készítéséhez

 • Az 1,7 literes kapacitás akár 7 csésze ital készítését teszi lehetővé, ami ideális az összes forró itala elkészítésénél.

Automata kikapcsolás: így gondtalanul használhatja

 • Az automata kikapcsolás funkciónak köszönhetően a vízforraló 30 percig tartja a hőmérsékletet, majd ezt követően magától kikapcsol: a teljesen gondtalan használat érdekében. 

Kivehető szűrő a vízkőmentesítés és az egyszerű tisztítás érdekében

 • A vízkő elleni szűrő teljesen vízkőmentesíti a vízforralót és a vizet a tea és a kávé jobb íze érdekében. A kivehető szerkezet ezen felül könnyű tisztítást tesz lehetővé. 

A vízforraló kanna biztonságos érintésű felülete védi a kezét a sérülésektől

 • A vízforraló kanna hideg, és biztonságosan megérinthető külső felülete a kannában lévő italt melegen tartja és kényelmes, gondtalan használatot biztosít a nagyobb biztonság érdekében. 

Vízmelegítés egyetlen mozdulattal

 • Melegítse fel a vizet egyetlen nyomógomb megnyomásával, 100 °C-ra állított hőmérséklet mellett. Ideális a forraláshoz.

Melegen tartó funkció 30 percen át.

 • A melegen tartó funkció 30 percen át ideális hőmérsékleten tartja a vizet - a forró italait így akkor készítheti el, amikor csak kedve támad rá. 

Praktikus rozsdamentes acél belső rész az egyszerű tisztítás érdekében

 • A praktikus, rozsdamentes acél belső résznek köszönhetően a tisztításnál többé már nem kell vesződnie a nehezen hozzáférhető sarkakkal és résekkel, az edény rendkívül könnyen kitísztítható. 

360°-ban elfordítható talp az egyszerű használat érdekében.

 • A 360°-ban elfordítható talpnak köszönhetően a vezeték nélküli vízforraló biztosan áll a helyén, minden oldalról könnyen leemelhető a talpról és visszahelyezhető rá. 

Automatikusan nyíló fedél

 • Az automatikusan nyíló fedél széles beöntő nyílást biztosít a víz egyszerű betöltéséhez és a kényelmes tisztításhoz, mindezt egyetlen nyomógomb megnyomásával. 

A dupla falú szerkezet megtartja a hőmérsékletet

 • A dupla falú szerkezet a vízforraló belsejében oly módon tartja meg a hőmérsékletet, hogy a vízforraló külső része hideg marad, még akkor is, ha a víz belül forrásban van. 

Tefal vízforraló: a legmodernebb vízforraló, amelyen a hőmérsékletet az italnak megfelelően választhatja meg.

Élvezze a forró italokat az Ön igényeinek megfelelően beállított hőmérséklet mellett a Tefal vízforralónak köszönhetően. Intuitív vízforraló, szép, modern formatervvel. Ez a vízforraló áttekinthető, digitális, minimalista kijelzővel van felszerelve, amely valós időben jeleníti meg a hőmérsékletet. Öt előre beállított hőfokkal rendelkezik (40 - 100 °C között), amely ideális a víz egyetlen gombnyomással történő felmelegítéséhez. A dupla falú szerkezet megtartja a hőmérsékletet a vízforraló belsejében és biztosítja, hogy az edény külső fala hideg maradjon, aminek köszönhetően a készülék használata rendkívül biztonságos. További hasznos funkciói közé tartozik a 30 perces melegen tartó funkció, amelynek köszönhetően az italait bármikor elkészítheti, az egyszerű feltöltést biztosító, automatikusan nyíló fedél, a 360°-ban elfordítható talp és az automatikus kikapcsolás, a gond nélküli használat érdekében. A nagy, 1,7 literes kapacitásnak köszönhetően ezen felül egyszerre akár 7 csésze ital is elkészíthető, minden igény kielégítése érdekében a forró italok terén. A tisztítást megkönnyíti a kivehető vízkőmentesítő szűrő. Modern és hatékony vízforraló a Tefaltól.

Paraméterek

Garancia 1 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották