Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.590 Ft
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
25%
Menny.:db

Ugreen HDMI HUB, Switch és Splitter 2x HDMI bemenet - 2x HDMI kimenet 3D HDR 4K 60Hz kijelző kapcsoló és elosztó audio leválasztóval - BONTOTT

14.590 Ft
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
25%
Menny.:db

Leírás

Bontott termék, minden tartozékával együtt a saját dobozában!

Ugreen elosztó kapcsoló relé elosztó kapcsoló HUB 2x HDMI (bemenet) - 2x HDMI (kimenet) 4K 60 Hz 3D

A HDMI-kapcsoló egy kis eszköz, amely lehetővé teszi két képforrás csatlakoztatását a HDMI-bemenethez, például TV-tunert, set-top boxot, DVD-lejátszót vagy játékkonzolt. Ennek köszönhetően elfelejti azt a problémát, hogy nincs HDMI-csatlakozó a TV-ben, projektorban vagy monitorban. A kapcsoló bármely HDMI csatlakozóval ellátott eszközzel kompatibilis. Plug & Play elven működik, nem igényel semmilyen illesztőprogramot. Tökéletes képminőséget garantál.

A kapcsoló két bemeneti és két kimeneti porttal van felszerelve. A felső gomb az aljzatok közötti egyszerű váltáshoz használható. Ha csak egy csatlakozó aktív, a kapcsoló automatikusan átkapcsol rájuk. A jel forrását a gomb mellett található dióda jelöli. A képforrás elindítása vagy csatlakoztatása után az elosztó automatikusan átvált rá. Kikapcsoláskor vagy leválasztáskor azonnal átvált a következő aktív forrásra.

Műszaki leírás: 

 • 2 HDMI bemenet és 2 HDMI kimenet
 • HDMI szabvány: 2.0
 • Aranyozott HDMI csatlakozók
 • Támogatott felbontások: 4K @ 60Hz (3840 * 2160), 1080P @ 60Hz (1920 * 1080), 3D videó és ARC, 1080P, 1080i, 720P, 576P, 576i, 4800, 480i
 • Támogatja a 12 bites mély színt
 • Szabványok: CEC, EDID
 • Méretek: 69 mm x 69 mm x 17 mm
 • Csatlakoztatást igényel a tápegységhez
 • HDMI kábelek nem tartozék

A készlet tartalma

 • 1x kapcsoló
 • 1x távirányító
 • 1x elem a távirányítóban
 • 1x IR vevő kábel
 • 1x USB tápkábel
 • 1x használati útmutató

A probléma megoldása a HDMI csatlakozó hiánya miatt

Ezzel az univerzális kapcsolóval két képforrást (pl. konzolt és set-top boxot) csatlakoztathat TV-hez, projektorhoz vagy monitorhoz. 2 bemeneti és két kimeneti csatlakozója van. Ez azt jelenti, hogy egy képet klónozhat egy forrásból két kimeneti eszközre. Megjelenítheti ugyanazt a számítógépes képet például monitoron és kivetítőn, majd átválthat egy másik forrásra.

Az adapter csak a képklónozási lehetőséget támogatja, asztali bővítési funkció nincs.

Egyszerű Plug & Play csatlakozás

Az elosztó nem igényel további szoftver telepítését. Csak csatlakoztassa a kábeleket az eszközökhöz, és minden azonnal működik.

Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja egy áramforráshoz. A készlet tartalmaz egy USB-kábelt, amelyet csatlakoztathat például egy közönséges telefontöltőhöz vagy a TV USB-portjához (ha van apukája).

Távirányító

A kapcsolóval ellátott készlet infravörös vevőt tartalmaz. Ez egy olyan kábel, amelynek egyik oldalán infravörös vevő, a másikon 3,5 mm-es mini jack található. A távirányítóban már van egy elem, csak használat előtt le kell venni az akkumulátort a lemerüléstől védő védőfóliát.

A távirányítón 4 gomb található, egy piros kapcsoló, 1, 2 és "Next". Az 1-es és 2-es gombokkal válthat egy adott forrásra, a "Next" gombbal pedig a következő forrásra válthat. Ha csak 1 képforrás aktív, az automatikusan a kimeneti portra megy.

A kapcsoló házán a távirányítón kívül egyetlen gomb található. Mielőtt megváltoztatná azt az eszközt is, amelyről a képet továbbítja. Ezenkívül a házon egy dióda világít, amely jelzi, hogy melyik forrás aktív éppen.

Tiszta kép és hang

Ez a kicsi, de funkcionális eszköz támogatja a HDMI 2.0 szabványt. Támogatja a képet 4K 60Hz 3D minőségben. Késések és torzítások nélkül biztosítja a kép- és hangátvitelt. Az elektronikus vezérlőrendszerek biztosítják az adatátvitel folyamatosságát és stabilitását.

Kiváló minőségű hang

Ha további audioberendezést használ filmnézés közben, ez a kapcsoló tökéletes lesz az Ön számára. Van egy 3,5 mm-es mini jack csatlakozó és egy SPDIF port. Segítségükkel csatlakoztathatja audio berendezését az adapterhez, aminek köszönhetően a hangzás még csodálatosabb lesz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották