Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ügyfélszolgálatunk e-mailben érhető el! Az e-mailek megválaszolása folyamatos!
Ügyfélszolgálatunk e-mailben érhető el! Az e-mailek megválaszolása folyamatos!
Mibro Watch T2 Deep okosóra - kék
20.190 Ft (15.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mibro Watch T2 Deep okosóra - kék

20.190 Ft (15.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség 3-4 munkanap
Gyártói cikkszám: T2 Deep Blue
Átlagos értékelés: Értékeld Te először!
Gyártó:

Leírás

Mibro Watch T2 Light okosóra (mélykék)

Megszakítás nélkül hozzáférhet az értesítésekhez a Mibro Watch T2 Light segítségével. Az okosóra különféle funkciókat kínál, amelyeket napi szinten használhatsz. Az Ön rendelkezésére áll Bluetooth kapcsolat, állapotfigyelés, GPS és még sok más. Ezen kívül 2ATM vízálló és 105 sportolási módot kínál, így mindenkinek van valami. Nézd meg, mivel lephet meg még!

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/10

Bluetooth 5.3

Élvezze a Watch T2 Light megbízható teljesítményét. Az okosóra kettős Bluetooth 5.3 chippel van felszerelve, amely stabil kapcsolatot biztosít az okostelefon és az óra között. Ráadásul alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, és 80%-kal javítja a 2.5D GPU működését, ezzel garantálva a készülék zökkenőmentes működését.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/1

Telefonhívások fogadása

Az okosóra Bluetooth-kapcsolatot kínál, így gyorsan és kényelmesen fogadhatja telefonját, ha edzőteremben, munkahelyen stb. tartózkodik. A bejövő hívást SMS-üzenet küldésével is visszautasíthatja a számra. Megjegyzés: a funkció Android 6.0 vagy újabb rendszert futtató okosórákhoz érhető el.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/11

AMOLED HD kijelző

A Mibro Watch T2 Light segítségével kényelmesen hozzáférhet az értesítésekhez. Az okosóra 1,75"-os AMOLED HD kijelzőt kapott, 390 x 450 felbontással. Ráadásul a 340 PPI széles színskálát biztosít, így a kép tiszta és részletgazdag. Beállíthat egyet a számos elérhető képernyővédő közül. Ezen kívül Az alkalmazásban különféle számlapkialakítások állnak rendelkezésre az óra megjelenésének személyre szabásához.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/2

GPS és barométer

Az okosóra beépített GPS-szel rendelkezik, és támogatja a Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS technológiát. Ennek eredményeként nagy pontossággal biztosítja a tartózkodási helyét, és lehetővé teszi a megtett útvonal rögzítését. Sőt, a BOSCH-BMI270A kiváló minőségű, 6 tengelyes érzékelője pontosan rögzít minden mozgást, amikor Ön mozgatja a csuklóját. A barométer ezzel szemben az aktuális magasságot és nyomást méri – tökéletes a hegymászáshoz.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/4

Alvásfigyelés

Az okosóra alvásfigyelő funkciót kínál, amely során adatokat rögzít az alvási fázisokról, mint például a REM vagy az alvás. Ezután jelentést készít olyan információkkal, mint az alvás hossza vagy minősége. Ez segít abban, hogy jobban megismerje biológiai óráját, és felszámolja a rossz szokásokat.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/5

Ügyelve az egészségére

Az okosóra segítségével még jobban vigyázhatsz egészségedre. A beépített 4PD mátrix érzékelő pontosan méri a pulzusszámot éjjel-nappal, a vér telítettségét óránként és a stressz szintjét, valamint légzőgyakorlatokat kínál. Mi több, menstruációs naptár funkciót biztosít, és nyomon követi a ciklus különböző fázisait.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/6

105 sportolási mód

Aktív életmódot folytat, vagy szeretné növelni az edzések hatékonyságát? Ha igen, a Mibro Watch T2 Light minden bizonnyal hasznos lesz az Ön számára. Az okosóra 105 sportolási módot kínál – úszás, jóga, tenisz, futás, kosárlabda és még sok más. Mindenkinek van valami. Az okosóra edzésjelentéseket is készít, és tippeket jelenít meg, így nyomon követheti előrehaladását, és még jobban testreszabhatja az edzést.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/7

Vízálló és kényelmes

Gond nélkül edz még esőben is. Az okosóra 2ATM vízálló, így sikeresen hordhatod intenzív edzés közben is. Azonban ne használja az órát búvárkodás, szörfözés stb. közben. A Mibro Watch T2 Light szintén kényelmes, és nem okoz kényelmetlenséget viselése közben. 2 féle pánt közül is választhatsz: bőr és szilikon, így kiválaszthatod a számodra megfelelőt (a készlet szilikon pántot tartalmaz).

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/8

Még több kiegészítő funkció

Elfelejtette a kulcsait vagy az ajtókártyáját? A Mibro Watch T2 Light esetében ez nem probléma. Az okosórával gyorsan és kényelmesen kinyithatja az ajtót, csak az órát az ajtóhoz közel hozza. Megjegyzés: a funkció NFC-kompatibilis eszközökhöz érhető el, és akár 3 belépőkártya is hozzárendelhető az órához. A termék lehetővé teszi az időjárás-előrejelzés ellenőrzését, a zenelejátszó kezelését, az ébresztőóra vagy a stopperóra bekapcsolását és még sok mást.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/9

Hosszú munkaidő

Használja szabadon az okosórát anélkül, hogy aggódnia kellene a hirtelen lemerülés miatt. Az óra hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 10 napos működést tesz lehetővé napi használatra. A GPS funkció használata esetén azonban az üzemidő eléri a 15 órát, zenehallgatáskor pedig kb. 4,5 órát. Másrészt az okosóra 45 napig készenléti módban marad. Az akkumulátor százalékos mutatója lehetővé teszi az akkumulátor töltöttségi szintjének valós időben történő nyomon követését és az energia időben történő megújítását - a töltés körülbelül 3 órát vesz igénybe.

Mibro/Watch-T2-Deep-Blue/3

A doboz tartalma:

  • okos óra
  • szilikon szíj
  • használati utasítás
  • mágneses USB-A töltőkábel

Műszaki adatok:

Gyártó Mibro
Modell T2
Szín Mélykék
Számlap méretei 50,95 × 36,67 × 11,3 mm
Anyag Fém, műanyag, szilikon
Súly 54,13 g (óra szilikon szíjjal)
Vízállóság IP67
Hangszóró Igen
Mikrofon Igen
SZÍJ
Anyag Szilikon
Szélesség 22 mm
Hossz 254 mm
BLUETOOTH
Bluetooth verzió 5.3
Bluetooth hatótávolság 10 m
KIJELZŐ
típus Amoled HD
Méret 1,75"
Felbontás 390 x 450
Anyag Üveg
AKKUMULÁTOR
Kapacitás 300 mAh
Töltési mód Mágneses kábel
Töltési idő kb. 3 óra
Munkaidő kb. 10 nap
Készenléti munkaidő kb. 45 nap
APP
Név Mibro Fit
Kompatibilitás Android 5.0 és újabb, iOS 10.0 és újabb
NYELVEK
Rendszer Egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol, francia, japán, koreai, spanyol, portugál, orosz, thai, arab, vietnami, török, indonéz, perzsa, német, olasz, holland, héber, lengyel, görög, dán, svéd, norvég, finn, ukrán, cseh, szlovák, magyar, román, szerb, észt, lett, litván, maláj
Az alkalmazás támogatja Egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, angol, francia, japán, koreai, spanyol, portugál, orosz, thai, arab, vietnami, török, indonéz, perzsa, német, olasz, holland, héber, lengyel, görög, dán, svéd, norvég, finn, ukrán, cseh, szlovák, magyar, román, szerb, észt, lett, litván, malajziai
SPORT
Sport módok Szabadtéri futás, futópad, gyaloglás, túrázás, versenyséta; kerékpározás, szabadtéri úszás; Trekking, triatlon, görkorcsolya, sziklamászás, gördeszka, parkour, sárkányrepülés, frizbi, ATV, lovaglás; Ugrás, súlyzós edzés, elliptikus gép, guggolás, fekvőtámasz, szabadedzés, step gép, gyaloglógép, aerobik, jóga, pilates, evezés, hegymászógép, súlyzós edzés, súlyzós edzés, súlyemelés, nyújtás, keresztedzés, magas -intenzitású intervall edzés, hip hop, zumba, társastánc, hastánc, jazz, latin tánc, balett; Kosárlabda, foci, tollaslabda, pingpong, tenisz, rögbi, biliárd, teke, röplabda, tollaslabda, kézilabda, baseball, softball, krikett, strandfoci, strandröplabda, kapulabda, jégkorong, squash, vízilabda, dodgeball, golf, birkózás, harci Művészetek, Tai Chi, thai boksz, judo, taekwondo, ökölvívás, karate, vívás, kendo, evezős deszka, vízilabda, vízi sportok, búvárkodás, szörfözés, szörfözés, vitorlázás, kajakozás, motorcsónakozás, szabadtéri korcsolya, beltéri korcsolya, Curling, Hósportok, Jégkorong, Motorosszánozás, Szánkózás; íjászat, horgászat
JELLEMZŐK
Néz Pulzus, SpO2, Távolság, Légzési gyakorlat, Vérnyomás, Alvásfigyelés, Időzítő, Ébresztő, Stopper, Számológép, Naptár, Időjárás, Menstruációs naptár, Telefonkeresés, Bluetooth kapcsolat, Zenevezérlés, Zenelejátszás, Alkalmazásüzenet-emlékeztető, Bejövő hívás emlékeztető, Egészségügyi monitorozás
App App push értesítés, időjárás-értesítés, bejövő hívásértesítés, állapotfigyelés, kapcsolatkezelés, óra keresése, távoli fotók, víztárcsázás beállítása, mozgásrögzítés, alvásfigyelés

Paraméterek

Kijelző mérete 44mm
Szín  
Forma Szögletes
Szíj színe Kék
Szíj anyaga Szilikon / TPU
Bluetooth Igen
Egyéb Kijelző: AMOLED HD

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották