Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ügyfélszolgálatunk 2024.09.03.-ig kizárólag e-mailben érhető el.
Ügyfélszolgálatunk 2024.09.03.-ig kizárólag e-mailben érhető el.
Ugreen Gravity autós telefon tartó szellőzőnyílásba - fekete
3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ugreen Gravity autós telefon tartó szellőzőnyílásba - fekete

3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Könnyen használható: Szerszám nélküli telepítés, könnyen kezelhető. Az UGREEN autós szellőzőtartó biztosítja, hogy néhány másodperc alatt egy kézzel is könnyen felszerelhető. Egyszerűen rögzítse az autó szellőzőnyílásához, majd tegye le okostelefonját egyenesen a tartójába, és a bölcső a gravitáció hatására automatikusan reteszelődik.

  • Tartsa biztonságosan telefonját: A gravitációs kapcsolódással az UGREEN szellőzős telefontartó karjai stabil háromszög alakú szerkezetet alkothatnak, amikor ráhelyezi a telefont. Tartsa biztonságosan telefonját még göröngyös úton is.
  • Tartós, prémium minőséggel: A kiváló minőségű alumíniumötvözet karokkal és szilikon betétekkel ez a gravitációs telefontartó szilárdan tartja a mobiltelefont, és megvédi a karcolásoktól. A fenntartott töltőport kialakítása lehetővé teszi, hogy a töltőkábelt közvetlenül az okostelefonba helyezze, anélkül, hogy blokkolná. MEGJEGYZÉS: Ez a fenntartott töltőport nem elég széles az USB C-kábelek számára.
  • Alkalmas 4,7 hüvelykes és 6,5 hüvelykes telefonokhoz
  • Ez a gravitációs összeköttetésű telefontartó csak a legfeljebb 6,5 hüvelykes telefon képernyőméretéhez és legfeljebb 10 mm-es vastagságához használható (a telefontokot is beleértve).
  • MEGJEGYZÉS : Ez az autós szellőzőtartó NEM használható azokon az autókon, amelyek ív alakú, visszahúzható típusú, nem intenzív, kerek vagy egyéb szabálytalan szellőzőnyílásokkal rendelkeznek.

Paraméterek

Kiegészítő típusa Autós telefon tartó
Szín  
Felfogatás Kör alakú szellőzőnyílás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások még ezeket is választották